KERATIN COLOR's "CATWALK"


MiRo

Στην παρουσίαση της Keratin Color από τον Schwarzkopf με αφορμή το λανσάρισμα των 5 νέων ξανθών αποχρώσεων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαρτίου (Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας) στο Salon de Bricolage. Μια εντυπωσιακή επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε με επίκεντρο τις τάσεις στο χρώμα μαλλιών και κεντρικό πρόσωπο την Τζένη Μπαλατσινού, την πρώτη επώνυμη Ελληνίδα που χρησιμοποίησε την Keratin Color. Στη λαμπερή αυτή βραδιά, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά key pieces Άνοιξη 2016, από τις συλλογές των: ZEUS + ΔΙΟΝΕ, Δημήτρης Πέτρου, MiRo, Deux Hommes, Απόστολος Μητρόπουλος, Στέλιος Κουδουνάρης και παπούτσια Στάθης Σαμαντάς, αποκλειστικά από την Keratin Color με την υπογραφή των γνωστών Fashion Editors, Χάρη Γκοτζαμανίδη και Ηλία Μιχαλόλια.

Τζένη Μπαλατσινού και η Στρατηγούλα Βαμβαλή, Marketing Director της Henkel υποδέχθηκαν τις εκλεκτές προσκεκλημένες με αφορμή το λανσάρισμα των νέων ξανθών αποχρώσεων της Keratin Color από τον Schwarzkopf.
Τζένη Μπαλατσινού με ένα δυναμικό comeback στην πασαρέλα, με εντυπωσιακή δημιουργία  ZEUS + ΔΙΟΝΕ (Άνοιξη 2016) αποκλειστικά για το νέο χρώμα στα μαλλιά της το Keratin Color 8.4 Ξανθό Ανοιχτό Χρυσό.


DEUX HOMMES

Apostolos Mitropoulos


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου